Niet goed? Geld terug! 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (annuleren).
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van bestelling.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. 

Gebruik hiervoor het retourformulier. Dit formulier opent u door op deze link te klikken: Retourformulier

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping,
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, (met uitzondering van de leveringskosten indien al is afgeleverd) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. In ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij reeds geleverde goederen hebben teruggekregen.

Artikelen zoals jassen, schoeisel (laarzen, klompen, werkschoenen) etc. dienen ongedragen en in de originele verpakking naar ons terug te sturen. Gedragen arikelen worden niet teruggenomen. Zodra de arikelen in goede orde zijn ontvangen, zal het artikel geruild of gecrediteerd worden.

Kosten retourneren van verzending zijn voor koper. Mits verkeerd geleverd dan zijn de verzendkosten van retourneren uiteraard voor ons.

© 2015 - 2024 Amiclean.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel